Over Bottomlines.

Bottomlines maakt ondernemen fantastisch.

We helpen je groeien vanaf de start, helpen jou bij tussentijdse financiering en bereiden jouw bedrijf voor op een eventuele exit!

Echt succesvol ondernemen is lastig wanneer je niet over de juiste actuele informatie beschikt. Zo bleek uit gesprekken met tal van ondernemers. Het waren net die gesprekken, die aan de wieg van Bottomlines hebben gestaan. Ondernemers zijn te veel tijd kwijt met het verzamelen en managen van deze informatie. Het begint al bij de boekhouding. Een trage boekhouder, accountant of ondernemers die met grote tegenzin zelf met de boekhouding aan de slag gaan. Het schiet allemaal niet op.
Eigenlijk willen bedrijven allemaal hetzelfde. Met zo min mogelijk inspanning weten waar ze staan, waar ze zouden moeten staan en waar ze naar toe moeten. Bovendien heeft een ondernemer helemaal geen trek in allerlei adviseurs en dikke rapporten.

Bottomlines helpt ondernemers met het vertalen van hun doelstellingen in hapklare actuele geautomatiseerde informatie waar je als bedrijf direct iets mee kunt. Zo wordt ondernemen fantastisch!

Dat we daarbij jouw financieel huis bouwen spreekt voor zich. Om het nog makkelijker te maken ondersteunen wij je bij het online regelen en automatiseren van je boekhouding en administratie. Dit doen we met de laatste stand van de technologie.

Je krijgt van ons een buddy of sidekick die je helpt bij het inzichtelijlk maken van je cijfers en die je helpt met het uitvoeren van jouw bedrijfs- en financiële strategie.

Dankzij onze achtergrond in accountancy, finance, e-commerce, sales en marketing, maar ook omdat we zelf ondernemingen hebben opgezet en geleid, zijn we voor elke ondernemer de ideale buddy en backoffice. We ondersteunen ondernemingen in Nederland en België in abonnement vorm. Hoe we te werk gaan laten we je graag zien, bij ons in de Gruyterfabriek in Den Bosch.

Controle. Inzicht. Groei.
Zo eenvoudig kan het zijn.
Dat is Bottomlines.

Zij zijn al klant bij Bottomlines
Ons team

Martijn Kerkhof

Co-founder

Martijn Kerkhof heeft zich toegelegd op het verbeteren van organisaties. Zijn passie is hoe je met het inzetten van technologie finance leuker maakt. Na zijn studie bedrijfseconomie heeft Martijn tien jaar als registeraccountant voor Ernst & Young gewerkt en aansluitend als CFO bij een beursgenoteerd E-Commerce bedrijf. Het model van Bottomlines werd mede bepaald door zijn tijd bij een Belgische Incubator. Bij dit bedrijf hielp hij de groei te versnellen van veelbelovende starters naar succesvolle ondernemingen. Met Bottomlines helpt hij ondernemers hun dromen waar te maken waarbij hij vanuit een solide financieel huis deze ondernemer mee neemt in zijn of haar groeipotentieel.

Martijn is dol op Italië, wijnproeverijen, TV series en sport daarnaast een paar keer per week. Hij is dol op lekkere koffie en goede gesprekken met inspirerende mensen. Je bent dus van harte uitgenodigd...!

Berend Bouwmeester

Co-founder

In de afgelopen 15 jaar heeft Berend Bouwmeester leidinggevende posities bekleed en ervaring opgedaan bij grote en startende softwarebedrijven zoals IBM, Click Commerce, Zuora en SAP Hybris. Zijn interesse ligt zowel bij het uitwerken van de lange termijn strategie, missie en kernwaarden van een organisatie als het opzetten van een operationele sales & marketing structuur die snel resultaat oplevert en voorspelbaar is voor de perioden daarna. Met een brede interesse in allerlei technologieën en verdienmodellen en zijn expertise en ervaring heeft hij een goed beeld wat wel en wat zeker niet werkt.
Zijn uitdaging was om bedrijven die al een hoofdkantoor elders in de wereld hebben in Nederland van de grond af op te bouwen. Met Bottomlines is dit nu ook schaalbaar gemaakt voor start- en scale-up’s. Ondanks alle mogelijkheden waarmee het leggen van contact een stuk eenvoudiger wordt, maakt hij juist heel graag tijd vrij voor een kop koffie.

In zijn vrije tijd onderneemt Berend graag allerlei sportieve activiteiten met vrouw en kinderen, zoals skiën, voetballen of windsurfen.

Met Kris van den Bogaert groei naar Belgische markt doorzetten.

Kris van den Bogaert

Managing Partner België

Kris van den Bogaert is een echte conceptenman. Als zelfstandig management consultant begeleidt hij ondernemers bij het bepalen van hun bedrijfsstrategie. Dat kan een ondernemer zijn die auto’s cleant, of een bedrijf wat vloertegels legt, maar net zo goed een bedrijf dat op grote schaal projecten in binnen en buitenland uitvoert. Nu is het doorspitten van bedrijfsmatige cijfers aan de meesten ondernemers niet besteed.

Het feit dat Bottomlines vanuit data-analyse en een solide financieel huis en vervolgens waarde creëert voor een bedrijf is voor veel bedrijven een welkome eyeopener. Kris is als partner van Bottomlines actief op de Belgische markt om het concept bij ondernemers actief onder de aandacht te brengen.