Nieuwe partner Gert-Jan Mannak: ‘‘Ik geloof helemaal in het model van Bottomlines”

By 11 januari 2018 Nieuws

“Mijn sterke kant is dat ik gemakkelijk door een proces heen kan kijken en snel de vinger op de zere plek weet te leggen. Gert Jan Mannak (52), de nieuwe partner binnen Bottomlines, weet waar hij over praat.

‘Ik ben zelf ondernemer geweest en begrijp heel goed waar iemand met zijn bedrijf of onderneming naar toe wil. In de basis snap ik de ondernemer.” De rol van Gert-Jan bij Bottomlines is naast het aandragen van nieuwe klanten, het coachen en begeleiden van de ondernemer. “Financiele zaken zijn voor een ondernemer meestal niet relevant, waar het om gaat is dat hij zelf ‘in control’ is”, benadrukt hij.

“Het is veel gemakkelijker communiceren met een ondernemer, die weet waar hij naar toe wil en wat zijn mogelijkheden zijn.” Gert-Jan is van mening dat wanneer een ondernemer zich kwetsbaar durft op te stellen, de communcatie vanzelf verbetert. “Vanaf dat moment creëer je groei. Ik geloof dan ook heel sterk in het Bottomlines model van controle, inzicht en groei. Hiermee kun je als ondernemer snel stappen zetten.”

Wij zijn heel blij met het aansluiten van Gert-Jan bij Bottomlines zegt Berend Bouwmeester Co-Founder van Bottomlines. Door zijn jarenlange ervaring als ondernemer is hij de ideale buddy voor ondernemers die willen groeien. Hij ondersteunt daarmee onze visie met praktische ervaring om de valkuilen en obstakels op te lossen. Mede door het aansluiten van Gert-Jan openen wij nu ook een tweede Bottomlines kantoor (Zwolle) om de verdere groei te faciliteren.

In zijn vrije tijd is Gert Jan een fanatiek hardloper. ‘Een hardloper traint in de basis nooit alleen. Binnen een team presteert hij individueel het beste. Ook iemand die aan hardlopen doet, heeft iemand nodig die hem of haar begeleidt. Zo werkt het ook binnen bedrijf. Veranderen doe je in de regel het beste samen met een ander. Dat is de kortste weg naar succes.’