Ervaren verbinder Edwin Snijders, nieuwe partner bij Bottomlines

By 16 mei 2018 Nieuws

Edwin Snijders, partner BottomlinesEdwin Snijders is onlangs als nieuwe en zeer ervaren partner toegetreden tot Bottomlines. Edwin heeft zijn sporen verdiend als beleidsbepaler, Lid van de Raad van Toezicht en Lid van de Raad van Commissarissen bij gerenommeerde bedrijven in de automotive en financiële dienstverlening zoals Bovemij, Broekhuis Financiële Diensten en Koops Furness.

Hij kan het beste worden omschreven als een echte verbinder. Niet alleen is hij een toegankelijke gesprekspartner maar is hij vooral iemand die gemakkelijk verbinding legt tussen strategie en uitvoering.

Sparringpartner, coach en adviseur voor ondernemers
“Voor ondernemers ben ik vooral waar het gaat om complexe trajecten en processen, een uitstekende sparringpartner, coach en adviseur”, vertelt een enthousiaste Edwin direct. “Ik voel me als een vis in het water wanneer ik ondernemers kan ondersteunen die behoefte hebben aan gedegen advies of projectmanagement of coaching bij verander- en ontwikkelingstrajecten.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door een inspirerende en stimulerende stijl en een gezonde drive om altijd te streven naar het beste resultaat.” Edwin Snijders werkt samen met Gert-Jan Mannak, die al eerder dit jaar als partner is toegetreden, vanuit onze locatie in Hoogeveen. Meer informatie vindt u terug op zijn LinkedIn-profiel.

Wilt u graag eens klankborden?
Neem dan zeker eens contact met hem op via +(31) 6 10 306 997 of stuur een e-mail.