Gezocht: Stagiair(e) Business IT Manager

By 25 juni 2019 blog

Wij van Bottomlines zijn op zoek naar een gedreven en leergierige stagiair(e) Business IT Manager die werkervaring wil opdoen in de wereld van Scale-ups & Finance. Je gaat bij ons aan de slag met een uitdagende opdracht en je wordt begeleid door een jong en enthousiast team van professionals. 

Type: meeloop- of afstudeerstage

Opleiding: HBO opleiding in ICT, Business en Management.

Start: augustus 2019 (startdatum in overleg)

Duur: 5 tot 7 maanden

Stagevergoeding: €400/ maand

Over je stage:

In tegenstelling tot andere stages, ben je meteen onderdeel van het team. Je doet gelijk mee  met onze workshops en klant-/prospect meetings . Als Fintech bedrijf helpen wij onze klanten met het koppelen van hun systemen en processen zodat zij échte betrouwbare data in handen hebben. Met deze data wordt gestuurd op de groei van het bedrijf . Deze data is essentieel om onze propositie, groeien doe je niet alleen, te bewerkstelligen. Jij gaat ons hierbij helpen.

Uitleg opdracht: 

Als Fintech bedrijf hebben wij verschillende oplossingen voor onze klanten. Jij gaat deze huidige oplossingen onderzoeken en verbeteren. Verder ga jij kijken of er nieuwe oplossingen zijn die onze dienstverlening gaat verbeteren. Het blijft niet bij bedenken maar je gaat je nieuwe ideeën implementeren.

Wij Bieden:

 • Een prima stagevergoeding van 400 euro per maand;
 • Wij hebben ons kantoor in ‘De Gruyterfabriek’. Dit ligt op fietsafstand van het Den Bosch CS en is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.
 • Een fijne werkplek die van alle gemakken is voorzien.
 • Elke dag een gratis en gezonde lunch;
 • Een open cultuur en informele sfeer;
 • Een volwaardig lid van het team;
 • Een unieke kans om je netwerk te vergroten bij de gaafste bedrijven in Nederland en België.
 • We stomen je klaar voor je eerste echte job, of misschien blijf je bij ons als Chief Technology Officer? 😉

 

 

 

Jouw Skills 

 • Je volgt een HBO opleiding in Business, ICT en Management;
 • Jij hebt al in de praktijk gespeeld met Business Intelligence, Artificial Intelligence, Machine Learning en verzamelen van Data in het algemeen;
 • Je hebt ervaring en/of interesse in allerlei systemen die onze klanten gebruiken voor het uitvoeren en managen van hun business. Bijvoorbeeld: Pipedrive, Yuki, Simplicate, Teamleader, Gripp, PowerBI, Mailchimp en Google Analytics;
 • Je bent ondernemend met een hands-on mentaliteit;
 • Je werkt op een verantwoordelijke, zelfstandige en nauwkeurige wijze;
 • En je bent communicatief vaardig en representatief.

Over Bottomlines

Bottomlines is een jong en groeiend Fintech bedrijf. Wij helpen Scale-ups succesvol te groeien. Dat doen we met een Dataplatform, Consultancy en Accountancy waarmee we samen met ambitieuze ondernemers in het klein-middenbedrijf hun groeidoelstellingen realiseren. Denk aan het uitstippelen van een strategie, het businessmodel aanscherpen, interne processen optimaliseren, bouwen van financiële huizen of het creëren van een glashelder inzicht in alle bedrijfsdata. Wij werken samen in een energieke, informele en open sfeer. Bij Bottomlines word je constant uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen! Op die manier proberen wij niet alleen onze klanten maar ook onze werknemers te laten groeien. We lunchen graag samen, zijn altijd in voor een biertje en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Samen werken we hard aan onze doelen en dragen samen bij aan het succes van Bottomlines. Want groeien doe je niet alleen.

Ben jij het ICT-talent wat wij zoeken? 

Stuur ons een korte motivatie waarom Bottomlines de plek voor jou is.! Een C.V. opsturen hoeft niet want motivatie en ambitie is belangrijker dan een vol C.V. Heb je nog vragen? App Berend of mail hem via berendbouwmeester@bottomlines.nl.