Eindelijk kan je verder groeien

Groei vanuit Inzicht en Controle.
Dat is Bottomlines.

Tuurlijk wil je groeien!

Bij Bottomlines helpen wij bedrijven met het versnellen van hun groei door het verbeteren van hun propositie en het efficiënter inrichten van processen. Hierdoor ben je in staat om de juiste mensen met de juiste skills op de juiste plaats in te zetten.

Als basis beginnen wij met het goed inrichten van een financieel huis, het automatiseren van je processen en optimaliseren wij het gebruik van alle datastromen. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technologieën. Vervolgens gebruiken we de Bottomlines Methodologie om jouw onderneming verder te laten groeien.

Waar wij jou het beste mee kunnen helpen is afhankelijk van je situatie.

We werken aan de hand van verschillende pakketten met vaste prijzen per maand. Op deze pagina vind je onze basis pakketten. Uiteraard is combineren mogelijk! Een pakket op maat nodig? Ook dat kan!

Voor meer informatie kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Controle

Wij doen de boekhouding voor jou
100% controle over je cijfers
Alle belastingaangiftes en jaarstukken
Controle over je onderneming

Ga je voor dit pakket, dan zorgen we ervoor dat je (weer) controle over je onderneming krijgt. Het is de basis voor elke onderneming om uiteindelijk te groeien. Je hebt geen omkijken meer naar je boekhouding – die doen wij voor jou – je hebt bovendien 100% controle over je eigen financiën.

Mocht het nodig zijn, dan koppelen we jou aan andere systemen, zoals bank, webshop, projectmanagementtools en de kassa in de winkel.

Via een speciale app op je smartphone, door te scannen, email, Dropbox of Google Drive worden al jouw facturen en bonnetjes automatisch in je administratie verwerkt. Wij digitaliseren alle documenten.

Wij geloven heilig in de toepassing van nieuwe technologieën, zoals robotic accounting en artificial intelligence systemen. Door slim gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheden, werken we veel efficiënter dan traditionele accountantskantoren.

Op die manier heb jij alle tijd om met je klanten bezig te zijn. Snel, eenvoudig en efficiënt. Dat is Bottomlines.

Bekijk de prijzen

Meld je aan voor een sessie.

Met Bottomlines heb je altijd:
Controle. Inzicht. Groei.

Aanmelden (probeer gratis)

Inzicht

Je persoonlijke financiële buddy
Helder financieel dashboard
We bepalen jouw magisch getal
Realtime inzicht in je financiële cijfers

Bij het Inzicht pakket krijg je als aanvulling op het Controle pakket een eigen persoonlijke buddy, die samen met jou een uitgekiend financieel dashboard opstelt. Via desktop, smartphone of tablet beschik je over superhandige grafieken en overzichten. Hiermee kun je in één oogopslag zien, hoe jij er financieel voor staat. Zo kun je, mocht dat nodig zijn, heel snel zelf in actie komen. Samen met jouw buddy bespreek je 4 keer per jaar alle ins & outs, zodat jij nog succesvoller kunt ondernemen.

Bekijk de prijzen

Meld je aan voor een sessie.

Met Bottomlines heb je altijd:
Controle. Inzicht. Groei.

Aanmelden (probeer gratis)

Groei

Management Dashboard
Je eigen coach*
Actuele waardebepaling van je onderneming
Zorg dat jouw bedrijf succesvol doorgroeit

Het Groei pakket bestaat uit het Controle en Inzicht pakket, met daaraan gekoppeld een eigen coach en afhankelijk van wat je nodig hebt kan dit een financiële-, sales- of operation- coach zijn. Ook een combinatie is mogelijk. Hij maakt samen met jou een Management Dashboard op maat, met je eigen Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s).

Daarbij maken we gebruik van het ‘Bottomlines Business Canvas’ model, zodat we precies weten wat voor jouw bedrijf relevant is om op te sturen. Ons advies vormt een solide basis voor de juiste rapportage richting bank voor (aanvullende) financiering of richting investeerders voor funding. Je kunt de rapportage ook heel goed gebruiken om stakeholders te informeren. Denk je aan een succesvolle exit, dan hebben wij een slimme tool en methodiek, waarbij je de actuele waarde van jouw bedrijf exact kunt berekenen. Hoe cool is dat! Superhandig bovendien tijdens een gesprek met potentiële kopers.

Bekijk de prijzen

Meld je aan voor een sessie.

Met Bottomlines heb je altijd:
Controle. Inzicht. Groei.

Aanmelden (probeer gratis)