Bottomlines ‘on tour’!

By 25 mei 2018 Nieuws

De afgelopen maand zijn wij vooral ‘on tour’ geweest. In België, Drenthe en Groningen. Tijdens deze dagen hebben we nieuwe contacten gelegd met gedreven ondernemers en hen laten kennismaken met ons unieke concept om succesvol te kunnen groeien. We laten je in vogelvlucht zien welke activiteiten we zoal hebben ondernomen.

16 mei: Roundtable Dineren met Impact in Muizen

Na twee succesvolle edities in Nederland, hebben deze maand onze eerste roundtable in België georganiseerd. Met de schitterend gerenoveerde kapel van Muizen hebben we een  locatie gevonden die helemaal paste bij de exclusiviteit van onze roundtable sessies.

Het thema van deze ondernemersavond: ‘Groei van mijn bedrijf’.

Met de 3 inspirerende gastsprekers Patrick Molemans (CEO Grandeco Wallfashion Group), Kevin Geets (Founder Madzuli Agency) en Marc Coppens (CEO & partner Yuki | Robotic Accounting) en 30 enthousiaste ondernemers en investeerders in de zaal, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond.

 

15 en 16 mei Promotiedagen Drenthe

 

Wij waren in de TT-hal aanwezig op de Promotiedagen Drenthe.

Hét zakelijke event van Drenthe, met meer dan 9.000 bezoekers en zo’n 325 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Een ideale locatie voor ons om met nieuwe ondernemers kennis te maken!

 

23 mei: Seminar tijdens Startersdagen Groningen

Tijdens de Startersdagen, deze keer in het mooie voetbalstadion van FC Groningen, hebben we samen met ‘serie-ondernemer’ en founder Edwin Kruis van Belco het seminair ‘Wordt jouw bedrijf straks een succes of een flop?’ verzorgd.

Een inspirerende sessie over de ‘journey’ van het ondernemerschap. Zijn belangrijkste tip aan de deelnemende ondernemers: ‘Ga gewoon beginnen en verzamel goede mensen om je heen!’