Berend Bouwmeester sluit aan bij Bottomlines

By 1 september 2017 Nieuws
Berend Bouwmeester start bij Bottomlines

Met de komst van Berend Bouwmeester per 1 september, is Bottomlines maximaal ‘in control’. “We maakten als Bottomlines al vrij snel een behoorlijke groeispurt door, vandaar dat ik er graag iemand bij wilde”, vertelt Martijn Kerkhof. ‘Ik ben dan ook erg blij met Berend. Hij is niet alleen een fijne collega, hij brengt daarnaast een brok aan ervaring mee.”

Berend was de afgelopen 15 jaar onder meer werkzaam bij een aantal grote en startende softwarebedrijven, waar hij verschillende leidinggevende functies bekleedde. Bij Bottomlines ligt zijn focus met name op het gebied van sales en marketing.

‘Ik vind het interessant om aan de ene kant de lange termijnstrategie, missie en kernwaarden met het team uit te werken en aan de andere kant een operationele sales en marketingstructuur neer te zetten die snel resultaat oplevert’, legt Berend uit. “De laatste jaren vind ik het erg leuk om bedrijven die al een hoofdkantoor elders in de wereld hebben in Nederland van de grond af op te bouwen. Ik ben er trots op dat we dit met Bottomlines nu echt schaalbaar kunnen maken.”

Controle, inzicht en groei. Daar gaat het om bij Bottomlines. “We zijn voor elke ondernemer de ideale buddy en backoffice”, benadrukt Martijn. “Bij Bottomlines kun je als ondernemer rekenen op controle over je onderneming, een financiële buddy en een backoffice die alle data van een onderneming verzamelt en in een helder dashboard presenteert.”

Waar Bottomlines verder bij kan helpen is mede afhankelijk van het soort bedrijf. Zo is Bottomlines in staat een projectmanagementsysteem of webshop aan de boekhouding te koppelen, waardoor alle data om te kunnen groeien inzichtelijk worden gemaakt. ‘Mocht je in gesprek zijn met mogelijke kopers van je bedrijf of denk je aan een exit, dan hebben wij een superhandige tool waarmee de waarde van je bedrijf kan worden berekend. Hoe cool is dat”, sluit Bouwmeester af.

Lees meer over onze unieke aanpak.