Groeien doe je zo!

Groei vanuit Inzicht en Controle.
Dat is Bottomlines.

Hoe wij bedrijven helpen en wat daar belangrijk bij is.

Succesvolle bedrijven en ondernemers hebben vier basiszaken goed voor elkaar. Ze hebben een goede propositie, een strak georganiseerd proces, goede mensen (people) om zich heen verzameld en een solide financiële fundering, waarmee ze de groei kunnen ondersteunen.

Stel je hebt een bedrijf met zeven medewerkers. Behalve dat je wilt groeien, wil je misschien dat je bedrijf over een paar jaar flink meer waard is. Je zult dan zeker moeten opschalen. Misschien moet je wel met twintig mensen gaan werken.  Stel nu dat er op een gegeven moment twintig mensen bij je werken, waar zit dan je eerste bottleneck? Is het je propositie, je proces of zijn het de mensen? Hoe borg je de lessen die je geleerd hebt om obstakels te omzeilen en te groeien?

Bottomlines gebruikt voor haar klanten een simpel model.

Propositie, Proces, People en Financiël fundament

De propositie vertelt iets over jouw ‘value proposition’.  Jouw unieke idee waarmee jij klanten binnenhaalt en niet onbelangrijk, behoudt. Wat is jouw Go-To-Market model? Welke mensen (People) heb je nodig om je bedrijf succesvol te runnen. Maar ook welke mensen je misschien een andere positie moet geven. En dan het proces. Hier liggen vaak de quick wins. Vooral voor start- en scale ups valt hier veel te winnen.

Slechts 40 procent van de bedrijven met 2 tot 10 medewerkers maakt op dit moment gebruik van automatiseringssoftware. Met name Excel, Word, Mail en een boekhoudpakket zijn voor dit type ondernemingen belangrijke tools. Vaak is er bij deze programma’s geen ‘borging’ van handelingen. Een van de belangrijkste processen die we bij bedrijven volledig en snel automatiseren, is dat van het eerste klantencontact tot aan de factuur gekoppeld met jouw boekhouding. De boekhouding is dan weer onderdeel van jouw financiële fundatie of huis.

Propositie proces people

Meld je vrijblijvend aan voor een groei sessie.

Met Bottomlines heb je altijd:
Controle. Inzicht. Groei.

Aanmelden (probeer gratis)
Onze unieke aanpak om te groeien

Bij Bottomlines helpen wij bedrijven met het versnellen van hun groei door het verbeteren van hun propositie en het efficiënter inrichten van processen. Hierdoor ben je in staat om de juiste mensen met de juiste skills op de juiste plaats in te zetten.

Als basis beginnen wij met het goed inrichten van een financieel huis, het automatiseren van je processen en optimaliseren wij het gebruik van alle datastromen. Wij helpen jou met het neerzetten van een schaalbare infrastructuur.  Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technologieën. Vervolgens gebruiken we de Bottomlines groei Methodologie om jouw onderneming verder te laten groeien.

Daarnaast bieden wij een extra service in de vorm van een (financiële) buddy of sidekick. Die helpt je met het analyseren van de data, automatiseert je financiële backoffice – zoals je boekhouding – en adviseert bij het nemen van beslissingen om verder te groeien.

Zet je data om in inzicht. En gebruik hem om je organisatie beter te maken.

En dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

Welk groeipakket past bij jou?